facade facsination - Digt

hvad sker der for mit fjæs?

øv… kæmpe bumser over hele mit ansigt. Jeg er desværre blevet rigtig god til at glemme at rense mit ansigt, og efterlade make-uppen på, og er nu blevet belønnet med store bumser og et rødt ansigt. Og tandbørsten står og samler støv, og opvasken hober sig op. Tøjskabet tømmes efterhånden som gulvet fyldes. Neglelakken skaller af og håret er blevet slidt. Pludselig kan man godt fornemme hvor meget, alt andet fylder. Skolen tager min opmærksomhed og hygge med kæresten, tager opmærksomheden fra opvasken.
Jeg trænger virkelig til at gøre noget ved alt mit rod. Har man et rodet hjem, så har man også et rodet sind. Og det sidste jeg har brug for er et rodet sind. Så næste uges ferie, skal bruges på noget hovedrengøring. Både af hjem, ansigt og sjæl.

Men først skal jeg klare mit møde med min mentor på skolen, men så må jeg også i sving. Ordensmenneske er nok det sidste jeg er. Men når hvis jeg lige får min spand kaffe, så kan det måske lade sig gøre.

Jeg er dog lidt ked af at mit ansigt er i oprør. Så jeg skal nok øve mig gevaldigt på at bruge den fine serie jeg havde købt fra clinique.
Og bare bruge mere tid på at pleje mig selv. Så det er en udfordring til mig selv. Bare lige få styr på tingene.

Hvad er jeres overspringshandlinger? Er I ordensmennesker eller rodehoveder?

Kys fra Kylling <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

facade facsination - Digt